This phantom sticky

 Tepelhof tatoeage

Tepelhof tatoeage
Het laten tatoeëren van een tepel en een tepelhof (areola) is vaak de laatste fase na een lang traject van behandelingen. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij vrouwen die een borstreconstructie of borstbesparende operatie hebben ondergaan. Soms ook bij vrouwen die een borstverkleining hebben gehad waarbij het terugplaatsen van de tepel niet goed gelukt is.

De behandeling
De behandeling is meer dan een stip met een rondje erom, een tepelhof wordt door mij zo realistisch mogelijk gemaakt. De behandeling bestaat uit het creëeren van een 3-D tepelhof met tepel. Het 3-D effect ontstaat door te werken met verschillende kleuren inkt en door licht, donker en schaduw in de zetten in de huid. Om het zo realistisch mogelijk te maken worden ook haarvaatjes, moedervlekjes en de kliertjes van montgomey gemaakt. Een tepel tattoo is voor mij een specialiteit welke ik met heel veel passie en precisie uitvoer.

Tattoo inkt
In de meeste ziekenhuizen, bij verpleegkundigen of schoonheidsspecialist wordt inkt gebruikt die sneller vervaagd waardoor u het tepelhof regelmatig moet laten bijwerken. Ik maak gebruik van een tattoo apparaat en echte tattoo inkt waardoor in de meeste gevallende de tepelhof tattoo in 1x gezet kan worden. Omdat er in veel gevallen littekenweefsel op de te behandelen gebied zit kan tijdens het genezingsproces meer inkt afgestoten worden. Tijdens de nacontrole zal indien nodig nog een nabehandeling plaatsvinden om de puntje op de i te zetten.  Deze behandeling duurt aanzienlijk korter en de genezing gaat ook vaak sneller. Een nabehandeling is dan altijd kosteloos. Hou er dus rekening mee dat het mogelijk kan zijn dat u 2 behandelingen nodig heeft. De tattoo inkt voldoet aan de richtlijnen van de EU en is goedgekeurd door de GGD. De inkt  is veilig voor uw gezondheid. Door het gebruik van een tattoo apparaat en tattoo inkt hoeft u pas  tussen de 3-5 jaar een opfris behandeling te laten doen.

Komt u uit de omgeving van Dronrijp, Menaam, Franeker, Leeuwarden of Harlingen, dan bent u in mijn salon aan het juiste adres voor deze tatoeage van de tepelhof.

Persoonlijke benadering en tijd voor u
Wilt u meer weten over een tepel tattoo dan maak ik graag een afspraak met u voor een intakegesprek waarin ik u alles uitleg. U kunt daarna een afspraak maken voor de behandeling. Het is ook mogelijk om het intake gesprek aansluiten te plannen aan de behandeling.

Privacy in een rustige omgeving
Tijdens de behandeling kunt u eventueel uw partner, moeder of vriendin  meenemen. U kunt 1 persoon meenemen tijdens uw behandeling.  De behandeling vindt in alle rust in de praktijkruimte plaats. Kinderen zijn niet toegestaan tijdens de behandeling.

Tepelhof tatoeage

Eenzijdige tepelhof pigmentatie

Behandelingen worden niet vergoed door de verzekeraar, ondanks dat het een vervolg is op een medische behandeling.

150,00

Tepelhof tatoeage

Tweezijdige tepelhof pigmentatie

Behandelingen worden niet vergoed door de verzekeraar, ondanks het een vervolg is op een medische behandeling

250,00