Darphin

Pierre Darphin, specialist dermatoloog, hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging, met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op uw huidconditie. Een uniek concept voor resultaatgericht maatwerk! 

Alle Daphin producten zijn samengesteld uit de zuiverste essentiële oliën en plantenextracten in optimale concentraties. Zorgvuldig met elkaar gecombineerd, maken de aromatische oliën Darphins benadering van huidverzorging tot een ervaring die alle zintuigen streelt.

Door de combinatie van zuivere, plantaardige grondstoffen en moderne technologie, zijn het beste van de natuur en de laatste vindingen van de wetenschap in de producten van Darphin verenigd. En dat zorgt voor buitengewone resultaten.

Het programma huidverzorgingsproducten van Darphin werkt op drie verschillende niveaus om de huid in optimale conditie te brengen en te houden!

serums

Zijn snelwerkende effectieve producten die specifieke huidproblemen corrigeren en de huid in de diepte voorzien van onmisbare dagelijkse voedingstoffen.

Aromatische olie

Herstelt het evenwicht in de huid, laat de huid herleven (stralen), stimuleert het natuurlijke afweersysteem en verbetert de werking van andere verzorgingsproducten.
Darphin is 100% natuurlijk en is samengesteld uit essentiële oliën en zuivere plantenoliën. Ervaar de heerlijke geuren en resultaten van deze bijzonder producten.

 De oliën zijn verkrijgbaar in:

  • jasmijn 
  • rose 
  • niaouli
  • kamille
  • manderijn
  • orange blossom
  • 8-flower nectar

 Elke olie heeft zijn eigen specifieke werking.

Crèmes

 Hydrateren en beschermen de huid en gaan huidveroudering tegen te gaan.